ΜΕΝΟΥ
Your Cart
Για ακόμα καλύτερες τιμές επικοινωνήστε μαζί μας  τηλεφωνικά ή επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα.

TCL ELITE TAC-09CHSA/XA51AI, 9000 BTU

TCL ELITE TAC-09CHSA/XA51AI, 9000 BTU
TCL ELITE TAC-09CHSA/XA51AI, 9000 BTU
TCL ELITE TAC-09CHSA/XA51AI, 9000 BTU
TCL ELITE TAC-09CHSA/XA51AI, 9000 BTU
TCL ELITE TAC-09CHSA/XA51AI, 9000 BTU
399,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 321,77€
  • Model: 1590392719

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ


Η σειρά TCL ELITE Ψύξη ακόμα και στις θερμότερες εξωτερικές συνθήκες προσφέρει:

Ψύξη ακόμα και στις θερμότερες εξωτερικές συνθήκες. 
Άνετη ψύξη Κατά τη λειτουργία ψύξης, η υγρασία του χώρου διατηρείται σε φυσιολογικά επίπεδα.
Αυτοκαθαρισμό στους 55οC.
Έξυπνη ροή αέρα. Στη λειτουργία ψύξης ο αέρας κατευθύνεται προς το ταβάνι, δημιουργώντας μια αίσθηση δροσιάς σαν να είμαστε στο ντους. Στη λειτουργία θέρμανσης ο θερμός αέρας κατευθύνεται προς το πάτωμα δημιουργώντας την αίσθηση ζεστασιάς, όπως κάτω από μια κουβέρτα.


Τεχνολογία

Λειτουργία Συχνότητας Ultra-low: Όταν επιτυγχάνεται η επιθυμητή θερμοκρασία και το φορτίο του συμπιεστή είναι μικρό, η μονάδα λειτουργεί σε μια Ultra χαμηλή συχνότητα για τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ενώ διατηρείται μια σταθερή και άνετη θερμοκρασία. 
Artificial Intelligent αλγόριθμος Inverter: Η TCL εφαρμόζει έναν αλγόριθμο Inverter που βασίζεται στην Τεχνητή νοημοσύνη, ώστε η επιθυμητή θερμοκρασία να επιτυγχάνεται γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.
Οικονομική λειτουργία: 10% - 20% Μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με ένα συνηθισμένο κλιματιστικό Inverter. 
Λειτουργία Rapid Cooling/ Rapid Heating: Ταχεία ψύξη, με εξαγωγή ψυχρού αέρα στους 18ο C σε μόλις 30” και ταχεία θέρμανση, με εξαγωγή θερμού αέρα στους 40ο C σε μόλις 60”

Δυνατότητα σύνδεσης WIFI στην standard έκδοση.


Χαρακτηριστικά


Φίλτρο ιονισμού
Το φίλτρο ιονισμού απομακρύνει από τον αέρα, εξαιρετικά αποτε-λεσματικά, επιβλαβή βακτήρια, μύκητες και κοινά αλλεργιογόνα.
Extreme Low Noise
Ο ανασχεδιασμένος φυγοκεντρικός ανεμιστήρας σε συνδυασμό με τον υψηλής ποιότητας κινητήρα του, προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου.
4D Air Flow
Οι περσίδες κινούνται πάνω-κάτω και δεξιά-αριστερά για την καλύτερη κάλυψη του χώρου.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την Pantazopoulos Energy, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Διαβάστε περισσότερα.